edukacijaBusiness Excellence Group sačinjavaju vodeće kompanije u regionu, u oblastima organizacije korporativnih događaja, razvoja ljudskih resursa i konsaltinga iz oblasti menadžmenta.


Business Excellence Group je lider u razvoju i organizovanju moćnih, veoma praktičnih programa poslovnih obuka.

Naši programi su stvoreni da unaprede poslovne rezultate kompanija efektivnijim iskorišćavanjem ljudskih potencijala u okviru organizacija. Korišćenjem "učenja kroz iskustvo", mi pomažemo organizacijama svih profila da dostignu takmičarski vrh značajno jačajući njihove kadrove.

Mi koristimo jedan iskustveni okvir kako bi podstakli okruženje na brzo učenje kroz samootkrivanje i učestvovanje. Koristeći struktuirana iskustva napravljena da precizno reflektuju situacije na poslu, učesnici uče radeći i dalje, kako njihovo razumevanje putem ispitivanja metoda napreduje, oni mogu biti znatno efektniji.

Moćno učenje nastaje tokom analize kada se njihova iskustva povežu sa situacijama iz stvarnog života i posla. Ljudi vide, razumeju i doživljavaju kako njihovo sopstveno ponašanje može da se promeni i dobije značajan i pozitivan uticaj na odnos prema poslu.

Trening programi u asortimanu Business Excellence Group pomažu ljudima da otkriju i efektivnije iskoriste svoje umeće i talenat.

Klijenti u toku poslednjih 10 godina uključuju multinacionalne kompanije koje su globalni lideri u velikim industrijama kao što su farmacija, finansijske usluge, naftna industrija, informacione tehnologije, proizvodnja, automobilska industrija itd.

Partneri: